Skin Treatments

Iedere huid is anders en daarom bied ik geen standaardbehandelingen aan. De ene keer heeft je huid baat bij een peeling, terwijl de andere keer microneedling heel effectief is. Daarom krijg je altijd een behandelplan op maat. Per keer bekijk ik welke behandeling ik inzet om jouw huid te laten stralen. Ook kan ik behandelingen combineren.

Dit zijn de Skin Treatments van Skinz:
Biologique Recherche

Gracefully aging, niets mooier dan een goed verzorgde huid die op een natuurlijke manier veroudert.

Biologique Recherche zijn de meest luxueuze, ontspannende gezichtsbehandelingen op de markt. De pure, koudgeperste ingrediënten gecombineerd met kenmerkende BR-massagetechnieken worden ingezet om jouw huid maximaal resultaat te geven.

Een Biologique Recherche behandeling wordt altijd op maat gemaakt aangepast aan jouw huidtype en wensen, met geavanceerde actieve ingrediënten voor maximale resultaten.

Met uitsluitend ingrediënten en formules van de hoogste kwaliteit zijn de producten van Biologique Recherche ontworpen om al na één behandeling zichtbare resultaten te leveren. Of je nu een mooie, stralende huid wilt, een gladdere textuur of de verschijning van fijne lijntjes en rimpels wilt verminderen, Biologique-Recherche heeft een oplossing op maat voor jou. Serums, maskers, massagetechnieken en speciale oogbehandelingen worden ingezet om jouw doelen te bereiken.

Een stukje Parijs bij SKINZ!

Microneedling

Microneedling is een populaire en uiterst effectieve behandeling waarbij micronaaldjes worden gebruikt om de natuurlijke collageen- en elastineproductie van het lichaam te stimuleren. Je huid ziet hierdoor jonger, gladder en stralender uit.

De behandeling werkt in de diepere lagen van de huid en het effect is zowel direct zichtbaar (stralender) als op de langere termijn (verfijnde poriestructuur, steviger, verminderen fijne lijntjes, verbeteren pigmentatie, verbeteren (acne)littekens). 

Als je huid het toelaat kan ik microneedling combineren met andere technieken voor een optimaal resultaat.

Huidverbeterende Massage

Gracefully aging, niets mooier dan een goed verzorgde huid die op een natuurlijke manier veroudert. Tijdens deze uitgebreide behandeling zet ik verschillende massagetechnieken in om je huid te verstevigen en te liften.

Na het toepassen van de speciale massagetechnieken verwen ik je huid met zuurstof en een cocktail van serums en maskers om weer fresh & glowy naar buiten te gaan.

Dit is de perfecte behandeling voor een gestreste huid, preventief tegen huidveroudering, fijne lijntjes en zorgt voor versteviging.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve behandeling van de bovenste huidlagen. Met het microdermabrasie apparaat worden aluminium kristallen over de huid geblazen, die dode huidcellen verwijderen. Je huid is nu veel beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze effectiever in de huid werken.

Deze behandeling geeft een direct gladdere en frissere huid en wordt vaak gecombineerd met andere technieken voor een optimaal resultaat.

OXYjet Zuurstoftherapie

Bereid je voor op een ontspannen en effectieve behandeling waarna je huid weer vol energie, intens gehydrateerd en met een gezonde gloed straalt.

Deze behandeling combineert zuurstof met een cocktail van serums en maskers en door middel van verschillende technieken in de huid gebracht.

We customizen deze behandeling naar jouw wensen en de behoeften van jouw huid.

Peelings

Bij Skinz werk ik met de nieuwste generatie peelings, in diverse concentraties en combinaties. Fruitzuurpeelings, combinatie peels, retinol peels, een deep sea peel of kruidenpeeling, welke peeling voor jouw huid en huidprobleem het meest geschikt is bepalen we tijdens de Skintake.

Een peelingkuur is effectief voor het behandelen van een zonbeschadigde huid, onzuivere huid, pigment, ouder wordende huid, oppervlakkige littekens en fijne lijntjes.

Een peeling geeft de mooiste resultaten in combinatie met andere behandelingen zoals microneedling.

House of Skinz Signature Facials

Ultiem herstellende gezichtsbehandelingen op maat gemaakt voor jou! Tijdens deze uitgebreide gezichtsbehandeling gebruik ik de meest effectieve massagetechnieken, apparatuur, peelings, serums en maskers, allemaal aangepast aan de specifieke behoeften van jouw huid.

Of je nu tekenen van veroudering, een droge huid, vochttekort, verlies van stevigheid of onzuiverheden wilt aanpakken, met deze behandeling krijgt je huid alles wat ze nodig heeft voor de allerbeste resultaten in een ontspannende behandeling.

Na de behandeling heb je een gezonde, stralende huid. 

QMS medicosmetics Treatments

Bereid je voor op dé ultieme behandelingen en meest effectieve resultaten met QMS medicosmetics. Alles waarvan je ooit hoorde dat het werkt om je huid zo gezond en mooi mogelijk te houden op latere leeftijd zit in dit unieke systeem verwerkt. Hyaluronzuur, collageen, zuurstof, fruitzuren, algenmaskers, alles wordt ingezet om jouw huid next level  te brengen.

PRX-T33 PEELING

Mist je huid een natural glow en kan je dus wel een echte oppepper gebruiken? Dan is een PRX-T33 behandeling de oplossing voor jou!

PRX-T33 no-needle Biorevitalisatie zorgt dat je huid vol en mooi blijft. Het is een eenvoudige en snelle behandeling met focus op glans, vitaliteit, stevigheid, huidtint egaliseren en diepe hydratatie.

PRX-T33 levert onmiddellijk duidelijke resultaten zonder enige downtime of bijwerkingen.

Deze peeling is dé nieuwste behandeltrend voor een directe skin boost, natuurlijke anti-aging en het verbeteren van de huidstructuur met direct zichtbaar effect! Een ideale, veilige behandeling om de totale conditie van de huid te verbeteren!

Een unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H2O2) werken samen op een zeer nauwkeurig PH-niveau. PRX-T33 versterkt het natuurlijke, diepe regeneratieve proces van de huid. Na slechts één behandeling ziet de huid er steviger, gladder en stralender uit, zonder de huid te beschadigen.

Een groot voordeel van deze behandeling is dat je eigen huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine vezels. Biorevitalisatie verwijst namelijk naar de actieve stimulatie van de natuurlijke functies van de huid. Daarom is PRX-T33 zoveel meer dan alleen een gezichtsbehandeling! Het verbetert de algehele huidgezondheid. Het stimuleert op een natuurlijke manier nieuw collageen zonder de vorm van je gezicht te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden.

Resultaten zijn direct na de eerste behandeling zichtbaar. Je huid is gladder, voller, gezichtslijntjes vervagen en je hebt een mooie natuurlijke glow.

Voor een langdurig effect volg je een kuur van 4-6 keer met tussenpozen van 7-10 dagen.

Ben je benieuwd hoe ik jouw huid laat stralen met deze treatments? Plan dan nu je afspraak!

Huidverbetering bij Skinz

Als je huid niet straalt zoals je zou willen, kan dat behoorlijke invloed hebben. Je voelt je onzeker, niet prettig of hebt last van ongemak als jeuk en irritatie. Ik begrijp heel goed hoe vervelend dat is! Ik help je graag om van je huidprobleem af te komen. Samen werken we aan een gezonde huid met een prachtige glow! 

Je bent bij Skinz in goede handen voor de behandeling van:

  • Acne littekens
  • Doffe huid
  • Fijne lijntjes
  • Grove poriën
  • Huidveroudering
  • Pigmentproblemen
  • Preventief tegen rimpels en fijne lijntjes
  • Rokershuid
  • Verstopte huid
  • Zonbeschadigde huid

Meer dan alleen behandelen

Een behandeling bij Skinz is meer dan alleen werken aan je huid. Ik vind het enorm belangrijk dat je even de dagelijkse beslommeringen van je af kan laten glijden. Ontspanning is minstens zo belangrijk voor je huid als verzorging en voeding. Daarom is in elke behandeling een ontspannen moment inbegrepen. Een behandeling duurt gemiddeld tussen de 45 en 90 minuten.