Over mij

Als je huid niet in een goede conditie is, voel je je vaak ook niet écht top. En dat is zonde! Want met wat aandacht en doorzettingsvermogen krijg je een mooie, gezonde huid. Klinkt goed hè?

Mijn naam is Pascalle, een enthousiaste huidspecialiste met een missie: huidproblemen structureel aanpakken waardoor jij weer letterlijk lekker in je vel zit. Toen ik zelf te maken kreeg met een serieuze pigmentstoornis, was ik vastberaden om weer een gezonde huid te krijgen. Dat ging niet zonder slag of stoot, maar nog elke dag ben ik heel blij met de stappen die ik heb gezet.

Mijn leven met een pigmentstoornis

Wat begon met een klein pigment snorretje op mijn bovenlip, groeide uit naar een heftig melasma door mijn hele gezicht. Melasma? Dat is de officiële term voor wat je waarschijnlijk kent als zwangerschapsmasker, omdat het vaak voorkomt tijdens de zwangerschap. Ik was alleen niet zwanger, dus waarschijnlijk was het een combinatie van anticonceptie en uv-straling. Deze pigmentstoornis zorgde voor grillige bruine vlekken door mijn hele gezicht, behalve rond mijn ogen, waardoor het leek alsof ik met een klein brilletje op in de zon had geleden. Ik vond het vreselijk.

Ik verdiepte me in de oorzaken en aanpak van pigment en ontdekte dat hier het nodige doorzettingsvermogen voor nodig was. Algauw startte ik met peelings en huidverzorging voor thuis. En wat gebeurde er? Mijn huid verbeterde en het pigment verdween!

Een stralende huid voor jou

Bij Skinz ben je op de goede plek voor een stralende huid. Of je nu last hebt van pigment, rimpels of een onrustige huid: ik help je met een op maat gemaakt behandelplan. First things first:  we starten met de Skintake, waarbij ik je huid goed analyseer en we bespreken wat je wensen zijn. Ook bespreken we je leefstijl. Dat totaalplaatje is nodig om een goed beeld van je huid te krijgen. Ik geloof namelijk niet in snelle oplossingen en zogenaamde wondermiddeltjes. Met aandacht, tijd en consequente huidverzorging behaal je de mooiste resultaten.

Ik ben Pascalle!

Als ik niet bezig ben om stralende vrouwen zoals jij te helpen, lig ik graag in de sauna of op de massagetafel. Ik probeer graag nieuwe restaurants en geniet van vakanties op Ibiza en in Griekenland. Ieder jaar boek ik een yoga-retreat voor mezelf om weer helemaal op te laden en met frisse ideeën terug te komen voor de salon. En niet heel verrassend: ik ben altijd bezig met cosmetica, overal om me heen zie ik het en ben er gek op!