Skintake

Heb je het zoveelste potje antirimpelcrème gekocht, maar doet het niet wat het belooft? Wil je af van je pigmentvlekken of onrustige huid, maar heb je geen flauw idee hoe? No worries! Je bent nu op de goede plek beland en samen gaan we jouw huid weer in topconditie brengen. Hoe? Lees gauw verder!

Jij wilt…

✔️ een stralende huid
✔️ niet meer zoeken naar hét product dat past bij jouw huid
✔️ een huidroutine die past in je drukke leven
✔️ advies en behandelingen op maat

 Yes, dan ben je bij Skinz op de goede plek! Ik ben Pascalle en het is mijn missie om jou een stralende, gezonde huid te geven. Verwacht je dat ik magische toverkrachten heb? Dan moet ik je teleurstellen. Een gezonde huid kost tijd en aandacht. Alleen door goed samen te werken krijg jij die glow waar je naar verlangt!

Hoe krijg je een gezonde huid?

Je kan smeren met de duurste crèmes, maar als je je huid niet goed reinigt en er een ongezonde leefstijl op na houdt, sta je altijd met 1-0 achter. Zonde! Ik bekijk jouw huid met een holistische aanpak. Klinkt zweverig, is het niet. Holistisch wil zeggen dat ik verder kijk dan naar alleen je huid. Ik ben er namelijk van overtuigd dat veel met elkaar samenhangt. Wat daarbij meespeelt: 

✔️ Je leefstijl
✔️ Je leeftijd
✔️ Je huidconditie
✔️ Je verzorgingsroutine
✔️ Hoe je je voelt

Je uitstraling hangt samen met hoe je je voelt. Zit je niet lekker in je vel? Dan zie je dat terug in de spiegel. Je huid is dof, je ziet er moe uit en rimpels en onzuiverheden zijn zichtbaar. Factoren als slaaptekort, stress en een drukke baan hebben ook invloed op je huid.

De combinatie van lekker in je vel zitten en een goede skincare is magisch. Hiermee geef je je gezicht een gezonde glow, net of je een heerlijke stranddag hebt gehad of wanneer je gloeit van verliefdheid. Hier werk ik met veel plezier en aandacht samen met jou naartoe!

Ik werk met de diverse producten waaronder Cosmedix en QMS. Zij creëren hoogwaardige cosmetica. Cosmedix, op basis van natuurlijke werkstoffen, is een topper in het oplossen en onder controle houden van huidproblemen. QMS is de nummer 1 cosmeceutical op het gebied van huidveroudering. Aging gracefully past hier uitstekend hierbij, ik bereik er waanzinnige resultaten mee.

Teamwork does the trick! Jij bent heel belangrijk voor het eindresultaat. De combinatie van consequent je huid reinigen en verzorgen en behandelingen bij Skinz zorgt voor die stralende glow en dat wil je toch?

01 | Intake en huidanalyse

02 | Eerste behandeling

03 | Starterkit

04 | Uitgebreid huidplan

It’s time to shine, darling!