Skinfo

Yes! Je bent er klaar voor om samen met mij aan je huid te werken. Het is belangrijk dat jij net zo toegewijd en enthousiast bent als ik, anders wordt het geen succes. Ja, dat zeg ik gewoon eerlijk. Lees onderstaande info goed door, zodat je weet wat je kunt verwachten van een behandeltraject bij Skinz.

Stap 1: Skintake

Het resultaat dat jij wilt behalen met je huid is het allerbelangrijkste voor mij. Daarom kijk en luister ik goed naar je tijdens onze eerste afspraak. We bespreken hoe je huid eruit ziet en hoe je je voelt. Waar wil je aan werken en wat hoop je bij mij te halen? Welk resultaat wil je bereiken?

Nadat ik je allerlei vragen heb gesteld, je wensen duidelijk zijn en ik weet hoe je huidige situatie er qua leefstijl en verzorging uitziet, doe ik een huidanalyse. Ik neem je huid letterlijk en figuurlijk onder de loep en vertel je wat ik zie zodat je meteen weet hoe je huid ervoor staat.

Stap 2: Skintroduction

Op basis van de intake en de huidanalyse stel ik een persoonlijk plan voor je samen waarin duidelijk wordt wat er nodig is om jouw huid weer mooi en gezond te houden of te krijgen.

In jouw persoonlijke huidplan vind je terug:

✔️ Jouw behandelingen
✔️ Jouw thuisverzorging
✔️ 
Leefstijladvies
✔️ 
Tips

Stap 3: Skinclusive

Yes! Je bent nu echt onderdeel van de Skinz-familie! Samen werken we elke 6-8 weken aan een gezonde huid. Jij zorgt thuis voor de basis, met de producten die ik je adviseer. In 10 tot 20 minuten per dag houd jij je huid stralend en gezond! Als je in de salon komt leg ik je lekker in de watten. Per keer kijk ik welke behandeling jouw huid nodig heeft. Dit kan variëren, afhankelijk van het seizoen, de conditie van je huid en je persoonlijke wensen. Na afloop straalt je huid weer!