Retreat

Stel je eens voor: 6 dagen helemaal alleen voor jou. Geen werk. Geen sociale verplichtingen. Geen gezin. Geen huishouden. Alleen jij, een groep gelijkgestemde vrouwen en een prachtige locatie. 

Klinkt goed, zeg je? 

Ga dan mee op het S.H.E. Unplugged retreat!

Selfcare: Zet jezelf op nummer 1. Zorg écht goed voor jezelf: mentaal en fysiek.

Health: gezonde voeding, balans in beweging, krachttraining en je hormonen. 

Elevate: Ga terug naar je ware zelf. Leef jouw leven, haal er alles uit. Neem de leiding.

 

Wat mag je verwachten?

  • Verbinding met een groep geweldige vrouwen
  • Echt tijd voor jezelf
  • Workouts, coaching en workshops
  • Eten om van te watertanden
  • Een droomlocatie

WIE ZIJN WIJ

Meet Wendy!

Hi, ik ben Wendy Peeters. Personal Coach, gedragscoach, Orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur, NLP-coach en Hormoonfactor trainer. Ooit had ik dit streven: een sixpack voor mijn veertigste. Dus volgde ik dat doel, verdiepte me in voeding, training en coaching en nu ben ik Founder van FEMM FSQ. Vastberaden om zoveel mogelijk vrouwen te helpen aan een fit lichaam, een gezonde levensstijl en een krachtige mindset. Levens transformeren, dat is wat ik doe. Ik kies bewust om mijn leven en business telkens naar the next level te pushen en ik zet met dat streven, veel like minded powervrouwen in beweging.

Meet Pascalle!

Hi! Ik ben Pascalle van Thoor en als huidspecialiste zorg ik al meer dan 20 jaar voor een gezonde, stralende huid bij vrouwen zoals jij. Dat gaat verder dan wat smeren en behandelen. Ik help je om écht goed voor jezelf en je huid te zorgen, daar ga je pas echt van stralen! Met uitgebreide behandelingen op maat, advies waar je echt iets aan hebt en vooral veel liefde en aandacht.  Ik ben gek op yoga, persoonlijke ontwikkeling en gezonde voeding.

We zijn al 30 jaar vriendinnen en delen de passie voor gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en beauty. Ibiza heeft bij ons allebei een speciaal plekje veroverd en zo ontstond het idee voor dit unieke retreat.

Meer weten?

Word je hier al enthousiast van? Lees dan gauw verder via onderstaande button!